Oversæt billeder

Du kan bruge kameraet på din telefon til at oversætte tekst via appen Oversæt Appen Oversæt. Du kan f.eks. oversætte tegn eller håndskrevne noter.

Oversæt tekst på billeder

Du kan oversætte tekst på billeder fra din enhed via Google Oversæt.

Vigtigt! Nøjagtigheden af oversættelsen afhænger af, hvor tydelig teksten er. Oversættelse af små, utydelige eller stiliserede tekster kan være mindre nøjagtige.

Sådan oversætter du tekst på et billede:

1. Gå til Google Oversæt i browseren.
  2. Vælg fanen Billeder øverst på skærmen.
  3. Vælg det sprog, du vil oversætte til og fra.
    • Fra: Vælg et sprog, eller tryk på Registrer sprog.
    • Til: Vælg det sprog, teksten skal oversættes til.
  4. Klik på Find en fil på din computer for at vælge et billede, du vil oversætte.

Brug oversat tekst

Når billedet er oversat, kan du kopiere den oversatte tekst eller downloade det oversatte billede. Klik på Ryd øverst til højre for at starte en ny billedoversættelse.

Vælg en mulighed øverst på billedet:

• Vis oprindelig tekst: Aktivér Vis original for at få vist den oprindelige tekst ved siden af den oversatte tekst.
  • Forstør oversat tekst: Deaktiver Vis original for at gøre det oversatte billede større.
  • Kopiér tekst: Klik på Kopiér tekst for at kopiere den oversatte tekst.
  • Download oversat billede: Hvis du vil downloade det oversatte billede, skal du klikke på Download oversættelse .

Tip! Hvis "Vis original" er aktiveret på mindre skærme, kan du ikke se den oversatte tekst side om side.

Få de bedste resultater

Sådan får du de bedste oversættelsesresultater for dine billeder:

• Tjek, at du har valgt de korrekte sprog for "Oversæt fra" og "Oversæt til".
  • Upload tydelige billeder med genkendelige skrifttyper for at få de bedste resultater.

Send feedback

Klik på Send feedback for at sende feedback.

Relaterede ressourcer