Oversett bilder

Du kan bruke telefonkameraet til å oversette tekst i Oversetter-appen Oversetter-appen. Du kan for eksempel oversette skilt eller håndskrevne notater.

Oversett tekst i bilder

Du kan oversette tekst i bilder fra enheten din med Google Oversetter.

Viktig: Hvor nøyaktig oversettelsen blir, kommer an på hvor tydelig teksten er. Hvis teksten du vil ha oversatt, er liten, utydelig eller stilisert, kan resultatet blir mindre nøyaktig.

Slik oversetter du tekst i bilder:

1. Gå til Google Oversetter i nettleseren.
  2. Velg Bilder-fanen øverst.
  3. Velg språkene du vil oversette til og fra.
    • Fra: Velg et språk, eller velg Gjenkjenn språk.
    • Til: Velg språket du vil oversette til.
  4. For å velge et bilde du vil ha oversatt, klikk på Bla gjennom datamaskinen din.

Jobb med oversatt tekst

Når bildet er oversatt, kan du kopiere den oversatte teksten eller laste ned det oversatte bildet. Klikk på Fjern øverst i hjørnet for å få oversatt et nytt bilde.

Øverst på bildet velger du et alternativ:

• Vis originalteksten: For å vise både den opprinnelige teksten og den oversatte teksten ved siden av hverandre, slå på Vis originalen.
  • Forstørr oversatt tekst: For å gjøre det oversatte bildet større, slå av Vis originalen.
  • Kopier tekst: For å kopiere den oversatte teksten, klikk på Kopier teksten .
  • Last ned det oversatte bildet: For å laste ned det oversatte bildet, klikk på Last ned oversettelsen .

Tips: På mindre skjermer kan du ikke se den oversatte teksten ved siden av den opprinnelige teksten hvis «Vis originalen» er slått på.

Få best mulig resultat

Slik får du de beste oversettelsesresultatene for bildene dine:

• Sjekk at språkene for «Oversett fra» og «Oversett til» er riktige.
  • Du får best resultat ved å laste opp tydelige bilder med vanlige skrifttyper.

Send tilbakemelding

For å sende tilbakemelding, klikk på Send tilbakemelding.