Oversett bilder

Du kan bruke kameraet på telefonen din til å oversette tekst i Oversetter-appen. Du kan for eksempel bruke kameraet til å oversette skilt eller håndskrevne notater.

Oversett tekst i bilder

Du kan oversette tekst fra nye bilder og bilder du allerede har tatt, i Oversetter-appen.

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen på Android-enheten din.
  2. Velg språkene du vil oversette til og fra.
    • Fra: Velg et språk nederst til venstre, eller trykk på Gjenkjenn språk .
    • Til: Velg et språk nederst til høyre.
  3. Nederst i tekstfeltet trykker du på Kamera Kamera.
    • Slik oversetter du hele teksten umiddelbart: Trykk på Umiddelbart Instant.
    • Slik oversetter du en del av dokumentet: Trykk på Skann Skann og så Ta bilde Ta bilde.
    • Slik oversetter du tekst fra bilder du allerede har tatt: Nederst til høyre trykker du på Importér Importér.
  4. Fremhev teksten du vil oversette, eller trykk på Velg alt.

Bidra til å gjøre tekstgjenkjenning bedre

Bildene du skanner og importerer i Oversetter-appen, sendes til Google for tekstgjenkjenning. Du kan velge å la Google beholde bildene for fremtidig produktforbedring.

Slik slår du «Forbedre kamerakilden» på eller av:

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen  og så Innstillinger Settings og så Databruk.
  3. Slå Forbedre kamerakilden på eller av.

Oversett hva du ser gjennom kameraet ditt

På enkelte språk kan du rette kameraet på telefonen mot tekst for å oversette den.

Viktig: Oversettelser av liten, dårlig opplyst eller stilisert tekst kan være unøyaktige.

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen på Android-enheten din.
  2. Hvis det er nødvendig, velger du språkene du vil oversette til og fra.
    • Fra: Velg et språk nederst til venstre, eller trykk på Gjenkjenn språk .
    • Til: Velg et språk nederst til høyre.
  3. Trykk på Kamera Kamera og så Umiddelbart Instant.
  4. Rett kameraet mot teksten du vil oversette.
    • Hvis du ikke kan skanne bildet, trykker du på Ta bilde Ta bilde.

Tips: Hvis oversettelsen er uklar, kan du lagre bildet og velge det fra galleriet eller kamerabildene.

Språkene som støttes

Du kan oversette disse kildespråkene til alle språkene som støttes av Google Oversetter.

afrikaans
albansk
amharisk
arabisk
armensk
aserbajdsjansk
baskisk
hviterussisk
bengali
bosnisk
bulgarsk
katalansk
cebuano
chichewa
kinesisk
(forenklet)
kinesisk
(tradisjonell)
korsikansk
kroatisk
tsjekkisk
dansk
nederlandsk
engelsk
esperanto
estisk
filippinsk
finsk
fransk
frisisk
galisisk
georgisk
tysk
gresk
gujarati
haitisk kreol
hausa
hawaiisk
hebraisk
hindi
hmong
ungarsk

islandsk
igbo
indonesisk
irsk
italiensk
japansk
javanesisk
kannada
kasakhisk
khmer
kinyarwanda
koreansk
kurdisk
(kurmanji)
kirgisisk
laotisk
latinsk
latvisk
litauisk
luxembourgsk
makedonsk
madagassisk
malayisk
malayalam
maltesisk
maori
marathi
mongolsk
myanmar
(burmesisk)
nepalsk
norsk
odia (oriya)
pashto
persisk
polsk
portugisisk
punjabi
rumensk
russisk
samoansk
skotsk gælisk
serbisk
sesotho
shona
sindhi
singalesisk
slovakisk
slovensk
somali
spansk
sundanesisk
swahili
svensk
tadsjikisk
tamil
tatarisk
telugu
thai
tyrkisk
turkmensk
ukrainsk
urdu
uigurisk
usbekisk
vietnamesisk
walisisk
xhosa
jiddisk
joruba
zulu