Traduir imatges

Podeu fer servir la càmera del telèfon per traduir text a l'aplicació Traductor Aplicació Traductor, com ara rètols o notes escrites a mà.

Traduir el text d'imatges

Podeu traduir text que trobeu a través de la càmera i d'imatges del telèfon a l'aplicació Traductor Aplicació Traductor

Important: la precisió de la traducció depèn de la claredat del text. És possible que la traducció de textos amb lletra petita i poc clars o estilitzats no sigui correcta.

Per traduir text amb la càmera:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. Trieu els idiomes d'origen i de traducció.
    • De: a la part inferior, trieu un idioma o toqueu Detecta l'idioma .
    • A: a la part inferior, seleccioneu l'idioma en què vulgueu la traducció.
  3. Al quadre de text, toqueu Càmera Càmera.
    • Per traduir el text d'una imatge que ja heu capturat: toqueu Galeria .
    • Per traduir text amb la càmera:
      1. Enfoqueu amb la càmera el text que vulgueu traduir.
      2. Mireu la traducció instantàniament.
      3. Per posar en pausa la imatge, toqueu el disparador .

Traduir una part del text

Podeu seleccionar les seccions d'una imatge que vulgueu traduir.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. Trieu els idiomes de partida i d'arribada.
    • De: a la part inferior, seleccioneu un idioma o toqueu Detecta l'idioma .
    • A: a la part inferior, seleccioneu l'idioma en què vulgueu la traducció.
  3. Toqueu Càmera Càmera i, a continuació, el disparador .
  4. Per desplegar el tauler de configuració, a la part superior de la pàgina, toqueu Opcions del Traductor keyboard arrow down.
  5. Activeu l'opció Mostra el text original .
  6. Per seleccionar una paraula, toqueu-la.
  7. Per canviar la selecció i mostrar el text traduït a la targeta que hi ha més avall, arrossegueu les àncores de selecció.
Consell: si el text és massa llarg per veure'l a la targeta, arrossega-la cap amunt.

Treballar amb text traduït

Un cop traduït el text d'una imatge, podeu fer coses com ara copiar-lo, fer que es llegeixi en veu alta o obtenir-ne més informació.

1. Seleccioneu la part del text sobre el qual voleu emprendre alguna acció.
  2. A la part inferior, trieu una opció del carrusel:
    • Copia el text: seleccioneu el text que vulgueu copiar i, a continuació, Copia el text .
    • Escolta: per fer que el Traductor llegeixi el text traduït, toqueu Escolta Listen.
    • Envia a la pàgina d'inici del Traductor: per obtenir més informació, toqueu Envia a la pàgina d'inici del Traductor Translate.
    • Cerca: per cercar text traduït a Google, toqueu Cerca Aplicació Google.

Utilitzar les traduccions de la càmera sense connexió

Per fer servir les traduccions de la càmera sense connexió, baixeu els idiomes de partida i d'arribada.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. Toqueu Càmera Càmera.
  3. Toqueu el selector d'idioma.
  4. Baixeu els idiomes de partida i d'arribada.

Obtenir els millors resultats

Per obtenir els millors resultats de traducció per a les vostres imatges:

• Comproveu que els idiomes definits per a "Tradueix de" i "Tradueix a" siguin correctes.
  • Utilitzeu una connexió potent a la xarxa.
  • Si hi ha poca llum, toqueu Flaix de la càmera .
  • Utilitzeu fonts clares i d'ús generalitzat.

Enviar suggeriments

Per enviar suggeriments, a la part superior, toqueu Més Més i, a continuació, Envia suggeriments.