Traduir imatges

Podeu fer servir la càmera del telèfon per traduir text a l'aplicació Traductor Aplicació Traductor, com ara rètols o notes escrites a mà.

Traduir el text d'imatges

Podeu traduir text d'imatges del vostre dispositiu al Traductor de Google.

Important: la precisió de la traducció depèn de la claredat del text. És possible que la traducció de textos amb lletra petita i poc clars o estilitzats sigui menys precisa.

Per traduir el text d'una imatge:

1. Al navegador, aneu al Traductor de Google.
  2. A la part superior, seleccioneu la pestanya Imatges.
  3. Trieu els idiomes de partida i d'arribada.
    • De: trieu un idioma o toqueu Detecta l'idioma.
    • A: seleccioneu l'idioma en què vulgueu la traducció.
  4. Per triar una imatge que vulgueu traduir, feu clic a Cerca a l'ordinador.

Treballar amb text traduït

Un cop s'hagi traduït la imatge, podeu copiar-ne el text traduït o baixar-la. A l'extrem superior, feu clic a Esborra per iniciar una traducció d'imatge nova.

A la part superior de la imatge, trieu una opció:

• Mostra el text original: per mostrar el text original en paral·lel amb el text traduït, activeu l'opció Mostra l'original.
  • Amplia el text traduït: per ampliar la imatge traduïda, desactiveu l'opció Mostra l'original.
  • Copia el text: per copiar el text traduït, feu clic a Copia el text .
  • Baixa la imatge traduïda: per baixar la imatge traduïda, feu clic a Baixa la traducció .

Consell: a les pantalles més petites, si l'opció "Mostra l'original" està activada, no podreu comprovar el text traduït en paral·lel.

Obtenir els millors resultats

Per obtenir els millors resultats de traducció per a les vostres imatges:

• Comproveu que els idiomes definits per a "Tradueix de" i "Tradueix a" siguin correctes.
  • Pengeu imatges clares amb fonts d'ús generalitzat per obtenir els millors resultats.

Enviar suggeriments

Per enviar suggeriments, feu clic a Envia suggeriments.