Spara översättningarna i en parlör

Du kan spara översättningar som du har använt tidigare i en parlör. Där kan du läsa dem även när du inte är ansluten till internet.

Lägga till ett ord eller en fras

Alternativ 1: Använda appen

1. Öppna Google-appen Appen Översätt på en Android-enhet.
  2. Tryck på Lägg till i parlör Add to phrasebook bredvid en översättning i översättningshistoriken.

Alternativ 2: Använda en mobil webbläsare

1. Öppna Google Översätt på en Android-mobil.
  2. Översätt ett ord eller en fras.
  3. Tryck på Stjärnmärk Star till höger.

Obs! Parlören i webbläsaren på mobilen delas inte med parlören i appen.

Visa eller radera sparade översättningar

Alternativ 1: Använda appen

1. Öppna Google-appen Appen Översätt på en Android-enhet.
  2. Tryck på menyn Meny uppe till vänster och sedan Parlör.
    • Parlören visas.
    • Om du vill ta bort ett ord eller en fras trycker du länge på texten och sedan på Radera Papperskorgen.

Alternativ 2: Använda en mobil webbläsare

1. Öppna Google Översätt på en Android-enhet.
  2. Tryck på Stjärnmärk Star under översättningspanelerna.
    • Sparade översättningar visas.
    • Om du vill ta bort ett ord eller en fras trycker du länge på texten och sedan på Radera Papperskorgen.