Spara översättningarna i en parlör

Du kan spara översättningar som du har använt tidigare i en parlör. Där kan du läsa dem även när du inte är ansluten till internet.

Lägga till ett ord eller en fras i parlören

Appen Google Översätt
  1. Öppna appen Google Översätt .
  2. Tryck på Lägg till i parlör Add to phrasebook bredvid en översättning i översättningshistoriken.
Mobil webbläsare
  1. Besök sidan Google Översätt.
  2. Tryck på Historik och sedan Stjärnmärk översättningen Stjärnmärk översättningen.

Obs! Parlören i webbläsaren på mobilen delas inte med parlören i appen Google Översätt.

Läsa eller radera översättningar i parlören

Appen Google Översätt
  1. Öppna appen Översätt .
  2. Tryck på menyn Meny uppe till vänster och sedan Parlör.

Radera översättningar i parlören

Om du vill radera ett ord eller en fras i parlören trycker du länge på översättningen som du vill radera och sedan på papperskorgen Papperskorgen.

Mobil webbläsare
  1. Besök sidan Google Översätt.
  2. Tryck på Stjärnmärkta längst ned på sidan.

Om du vill ta bort ett ord eller en fras från parlören trycker du på Stjärnmärk översättningen Star translation.