Hitta och hantera historiken i Översätt

Du kan spara din historik i Google Översätt så att du kan se definitioner av orden eller fraserna du översätter. De sparade översättningarna synkroniseras med alla dina enheter.

Historiken i Översätt-appen på enheten synkroniseras med molnet. När du är inloggad sparas översättningarna automatiskt i molnet. Du kan hantera den sparade historiken i Min aktivitet.

Obs! Om du inte vill använda molnhistorik i appen måste du logga ut från kontot. När du har loggat ut kan du bara se historiken på enheten.

Spara ett ord eller en fras

1. Logga in på Google Översätt på datorn.
  2. Översätt ett ord eller en fras.
  3. Klicka på Stjärnmärk översättningen Stjärnmärk översättningen till höger.

Hitta och exportera sparade översättningar

1. Logga in på Google Översätt på datorn.
  2. Klicka på Sparad Sparad under textrutorna.
  3. Klicka på Exportera till Google Kalkylark Export to Google Sheets uppe till höger.

Spara översättningshistoriken

1. Logga in på Google Översätt på datorn.
  2. Klicka på Historik Historik.
  3. Välj de poster som du vill spara på panelen till höger.
  4. Klicka på Stjärnmärk översättningen Stjärnmärk översättningen.
Tips! Om du vill se dina sparade översättningar klickar du på Sparad Sparad.

Se och radera översättningshistoriken

Du kan söka efter och ta bort översättningshistoriken i Google Översätt-appen eller i webbläsaren.

Hitta tidigare översättningar

1. Öppna Google Översätt på datorn.
  2. Klicka på Historik Historik längst ned.

Radera historiken

Så här raderar du all historik

1. Öppna Google Översätt på datorn.
  2. Klicka på Historik Historik längst ned.
  3. Klicka på Rensa historik uppe till höger.

Radera specifika historikposter

1. Öppna Google Översätt på datorn.
  2. Klicka på Historik Historik längst ned.
  3. Klicka på menyn Mer bredvid historikposten.
  4. Klicka på Ta bort från historiken.