Vertalingen opslaan

Een woord of zin toevoegen

1. Open de Google Translate-app Translate-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik naast een vertaling op de ster Toevoegen aan taalgids.

Opgeslagen vertalingen bekijken en verwijderen

1. Open de Google Translate-app Translate-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Taalgids.
  3. Als je een woord of zin wilt verwijderen, tik je op de bijbehorende ster Verwijderen uit taalgids.

Opgeslagen vertalingen exporteren

Je kunt vertalingen exporteren uit je taalgids op een computer.

1. Ga op je computer naar Google Translate.
  2. Klik onder de tekstvakken op Opgeslagen Saved.
  3. Klik rechtsboven op Exporteren naar Google Spreadsheets Export to Google Sheets.