Käännöshistoria

Voit tallentaa Google Kääntäjän historiasi, jotta löydät kääntämiesi sanojen tai ilmausten merkitykset. Tallennetut käännökset synkronoidaan kaikille laitteillesi.

Kääntäjä-sovellus synkronoi historiasi laitteelta pilveen. Kun olet kirjautuneena sisään, käännökset tallennetaan automaattisesti pilveen. Voit ylläpitää tallennettua historiaasi Omissa tapahtumissa.

Tärkeää: Jos et halua käyttää pilvihistoriaa sovelluksessa, sinun on kirjauduttava ulos tililtäsi. Uloskirjautumisen jälkeen voit katsoa vain laitteen historiaa.

Käännöshistorian näkeminen

1. Avaa Kääntäjä-sovellus Kääntäjä-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta yläreunasta Tili-valikkoa Account Info ja sitten History Historia.
  3. Avaa tulossivu napauttamalla aiempaa käännöstä.

Vinkki: Jos haluat lisätä aiemman käännöksen fraasipankkiin, valitse Historia-sivulta merkintä Star Rate merkinnän vierestä.

Yksittäisen käännöksen poistaminen

1. Avaa Kääntäjä-sovellus Kääntäjä-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta yläreunasta Tili-valikkoa Account Info ja sitten History Historia.
  3. Voit poistaa Poista-painikkeen pyyhkäisemällä vasemmalle merkinnästä.
  4. Voit poistaa käännöksen valitsemalla Poista.

Vinkki: Jos poistat merkinnän vahingossa, voit tehdä näin Historia-sivulla:

• Valitse yläreunasta Ylivuotovalikko Overflow ja sitten Kumoa käännöksen poistaminen.
  • Kumoa poisto ravistamalla puhelinta. Valitse sitten Kumoa.

Poista tämän päivän historia

1. Avaa Kääntäjä-sovellus Kääntäjä-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta yläreunasta Tili-valikkoa Account Info ja sitten History Historia.
    • Jos olet kirjautunut sisään, valitse yläreunasta Ylivuotovalikko Overflow ja sittenHallinnoi historiaa ja sitten Poista alanuolivalikko ja sitten Poista tänään.

Koko historian poistaminen

1. Avaa Kääntäjä-sovellus Kääntäjä-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta yläreunasta tilivalikkoa Account Info ja sitten History Historia.
    • Jos olet kirjautunut sisään, valitse yläreunasta Ylivuotovalikko Overflow ja sitten Hallinnoi historiaaja sitten Poista alanuolivalikkoja sitten Poista koko aika.
    • Jos et ole kirjautunut sisään, valitse yläreunasta Ylivuotovalikko Overflow ja sitten Tyhjennä koko historia.

Verkko- ja sovellustoiminnan laittaminen päälle

Jotta voit tallentaa dataa tilillesi Kääntäjä-sovelluksessa, sinun on laitettava verkko- ja sovellustoiminta päälle.

1. Avaa Kääntäjä-sovellus Kääntäjä-sovellus.
  2. Valitse yläreunasta Tilivalikko Account Info ja sitten History Historia.
  3. Valitse Ylivuotovalikko Overflow ja sitten Hallinnoi historiaa.
  4. Siirry Asetukset-välilehdelle ja laita Verkko- ja sovellustoiminta päälle.

Jos verkko- ja sovellustoiminta on pois päältä, voit nähdä historian ja poistaa sitä, mutta et voi luoda uusia merkintöjä. Historialuettelon yläreunassa on kortti, josta Omat tapahtumat avautuvat.