Oversett tekst

Du kan bruke Google Oversetter-appen til å oversette skrevne ord og fraser. Du kan også bruke Google Oversetter i nettlesere, for eksempel Chrome eller Firefox. Finn ut mer om Google Oversetter i nettlesere.

Viktig: Du må tillate bruk av JavaScript for å oversette i Chrome på mobilenheter. Finn ut hvordan du slår på JavaScript.

Oversett tekst

Viktig: Direkteoversetting i andre apper enn Oversetter-appen er bare tilgjengelig på Pixel 6 og nyere. Finn ut mer om tilgjengelighet for direkteoversetting.
  1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen på Android-enheten din.
  2. Velg et språk du vil oversette til og fra.
    • Fra: Trykk på feltet for språkvalg nederst til venstre.
    • Til: Trykk på feltet for språkvalg nederst til høyre.
  3. Skriv inn ordet eller frasen du vil oversette.
    • For å gi riktig kontekst til oversettelsen, skriv inn ordet eller frasen i en fullstendig setning.
  4. Den oversatte teksten vises. Hvis oversettelsene ikke vises automatisk, trykker du på Oversett Se informasjon.

Hør oversettelsen

For å høre oversettelsen bli lest opp, trykk på Lytt til .

Endre stemmeinnstillingene for oversettelser

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen  og så Innstillinger Settings.
  3. Velg stemmeinnstillingen du vil endre.
    • Slik bytter du aksent: Trykk på Region og velg en region.
    • Slik endrer du hastigheten: Trykk på Hastighet og velg Normal, Langsom eller Langsommere.

Del og reverser oversettelser

1. Skriv inn ordet eller frasen du vil oversette.
  2. Øverst til høyre klikker du på menyen Mer.
    • Slik deler du oversettelsen: Klikk på Del .
    • Slik reverserer du oversettelsen: Klikk på Reverser Til og fra.