Oversæt almindelig tekst

Du kan bruge Google Oversæt-appen til at oversætte skrevne ord eller sætninger. Du kan også bruge Google Oversæt i en webbrowser som f.eks. Chrome eller Firefox. Få flere oplysninger om Google Oversæt i en webbrowser.

Vigtigt! Du skal bruge JavaScript for at oversætte i Chrome på din mobilenhed. Se, hvordan du aktiverer JavaScript.

Oversæt tekst

1. Åbn appen Oversæt Appen Oversæt på din iPhone eller iPad.
  2. Vælg et sprog, der skal oversættes til og fra.
    • Fra: Vælg et sprog nederst på skærmen, eller tryk på Registrer sprog .
    • Til: Nederst på skærmen skal du vælge det sprog, der skal oversættes til.
  3. Angiv det ord, det udtryk eller den sætning, du vil oversætte.
    • Du kan sørge for, at din oversættelse får den rette kontekst, ved at skrive ordet eller udtrykket i en komplet sætning.
  4. Tjek oversættelsesresultaterne, der vises automatisk.
    • Hvis du vil have flere oplysninger, skal du trykke på på tastaturet.

Tips!

Hør din oversættelse

Du kan få læst din oversættelse højt ved at trykke på Lyt Lyt.

Sådan ændrer du taleindstillingerne for oversættelse:

1. Åbn appen Oversæt Appen Oversæt på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Indstillinger Indstillinger.
  3. Vælg en mulighed. F.eks.:
    • Tryk på Område for tale for at skifte accent. Vælg derefter en region.

Relaterede ressourcer