Oversæt almindelig tekst

Du kan bruge Google Oversæt-appen til at oversætte skrevne ord eller sætninger. Du kan også bruge Google Oversæt i en webbrowser som f.eks. Chrome eller Firefox. Få flere oplysninger om Google Oversæt i en webbrowser.

Vigtigt! Du skal bruge JavaScript for at oversætte i Chrome på din mobilenhed. Se, hvordan du aktiverer JavaScript.

Oversæt tekst

Vigtigt! Liveoversættelse i andre apps end appen Oversæt er kun tilgængelig på Pixel 6 og nyere. Få flere oplysninger om tilgængeligheden af Liveoversættelse.
  1. Åbn appen Oversæt Appen Oversæt på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Vælg et sprog, der skal oversættes til og fra.
    • Fra: Tryk på sprogbjælken nederst til venstre.
    • Til: Tryk på sprogbjælken nederst til højre.
  3. Angiv det ord eller den sætning, du vil oversætte.
    • Du kan sørge for, at din oversættelse får den rette kontekst, ved at skrive ordet eller udtrykket i en komplet sætning.
  4. Det oversatte indhold vises. Tryk på Oversæt Se info, hvis oversættelserne ikke vises automatisk.

Få din oversættelse læst op

Du kan få læst din oversættelse højt ved at trykke på Lyt .

Skift stemmeindstillingerne for en oversættelse

1. Åbn appen Oversæt Appen Oversæt på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen og så Indstillinger Settings.
  3. Vælg den stemmeindstilling, du vil ændre.
    • Sådan ændrer du accenten: Tryk på Område, og vælg et område.
    • Sådan ændrer du hastigheden: Tryk på Hastighed, og vælg Normal, Langsom eller Langsommere.

Del en oversættelse, eller oversæt den anden vej

1. Angiv det ord eller den sætning, du vil oversætte.
  2. Klik på menuen Mere øverst til højre.
    • Sådan deler du oversættelsen: Klik på Del .
    • Sådan oversætter du den anden vej: Klik på Modsat retning Frem og tilbage.

Relaterede ressourcer