Översätta en tvåspråkig konversation

På vissa språk kan du använda Google Översätt för att översätta båda språken i en tvåspråkig konversation samtidigt.

Tala och översätt med Google Översätt

Steg 1: Starta konversationen

1. Öppna appen Översätt Translate.
  2. Tryck på språken som visas högst upp till höger och till vänster och sedan tryck på ett språk som någon av er talar.
  3. Tryck på Tala Speak.
  4. Säg något och lyssna efter översättningen.
  5. Tryck på Tala Speak.

Steg 2: Fortsätt tala

När du har startat konversationen så kommer Översätt att översätta allt som sägs på något av språken till det andra.

• Om du vill höra en översättning igen trycker du på den översta textrutan.
  • Om du vill stoppa eller starta översättningen trycker du på Tala Speak.
  • Om du vill sluta översätta trycker du på Tillbaka Tillbaka uppe till vänster.
  • Om du vill spara översatta ord i din historik trycker du på Översätt Translate.
Språk som du kan ha en konversation på
  • afrikaans
  • arabiska
  • katalanska
  • kinesiska
  • kroatiska
  • tjeckiska
  • danska
  • holländska
  • engelska
  • finska
  • franska
  • tyska
  • grekiska
  • hindi
  • ungerska
  • isländska
  • indonesiska
  • italienska
  • japanska
  • koreanska
  • norska
  • polska
  • portugisiska
  • rumänska
  • ryska
  • serbiska
  • slovakiska
  • spanska
  • svenska
  • thai
  • turkiska
  • vietnamesiska