Een tweetalig gesprek vertalen

Voor sommige talen kun je beide kanten van een tweetalig gesprek vertalen.

Stap 1: Begin de vertaling

1. Open de Translate-app Translate.
  2. Tik onderaan het scherm op de namen van de talen om ze te wijzigen.
    • Tip: De taal aan de linkerkant moet de taal zijn van de persoon die als eerste spreekt.
  3. Tik op Gesprek .
  4. Zeg iets.

Stap 2: Praten en vertalen

Je kunt specifieke acties uitvoeren als je een tweetalig gesprek vertaalt.

• Een van de talen wijzigen: Tik op de taal die je wilt wijzigen en dan in de gewenste taal.
  • Alles in de ene taal vertalen naar de andere taal: Tik op Automatisch detecteren Automatisch.
  • De vertaling in één taal stoppen of starten: Tik op de linker- of rechterkant van de dicteerknop Speak.
  • Een vertaling opnieuw beluisteren: Tik op het tekstvak van de vertaling of tik op Luisteren Luisteren.
  • Bewerken wat je hebt gezegd: Tik op het tekstvak. Update daarna de tekst.
    • De tekst wordt automatisch opnieuw vertaald.
  • Een korte introductie van de functie krijgen: Tik bovenaan de pagina op Tutorial .
  • Doorgaan met je gesprek: Tik op Automatisch detecteren Automatisch.

Stap 3: De vertaling beëindigen

Tik bovenaan op Terug Terug om het gesprek te beëindigen.