Een tweetalig gesprek vertalen

Voor sommige talen kun je beide kanten van een gesproken gesprek vertalen met de Google Translate-app. Je kunt ook je Pixel Buds gebruiken voor realtime vertalingen.

Stap 1: De vertaling beginnen

1. Open de Translate-app Translate op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Kies je talen. Tik links- en rechtsonder:
    • Op de weergegeven talen.
    • Op de talen die jullie spreken.
  3. Op Gesprek .

Stap 2: Praten en vertalen

• Als je alles wat in beide talen wordt gezegd wilt vertalen naar de andere taal, tik je op Automatisch .
  • Als je het vertalen in één taal wilt stoppen of starten,tik je op Spreken Speak.
  • Als je nogmaals naar een vertaling wilt luisteren, tik je op het tekstvak bovenaan.
  • Als je verder wilt gaan met het gesprek,tik je op Automatisch .

Stap 3: De vertaling afronden

Tik linksboven op Terug Terug als je de vertaling wilt stoppen.