Kaksikielisen keskustelun kääntäminen

Joidenkin kielten kohdalla kaksikielisen keskustelun molemmat kielet on mahdollista kääntää.

Vaihe 1: Aloita kääntäminen

1. Avaa Kääntäjä-sovellus Translate.
  2. Jos haluat vaihtaa kielten nimiä, napauta niitä näytön alareunasta.
    • Vinkki: Vasemmalla olevan kielen on vastattava henkilöä, joka puhuu ensin.
  3. Valitse Keskustelu .
  4. Sano jotakin.

Vaihe 2: Puhu ja käännä

Kun käännät kaksikielisen keskustelun, voit käyttää tiettyjä ominaisuuksia.

• Kielen vaihtaminen: Valitse muutettava kieli ja sitten haluamasi kieli.
  • Käännä yhdellä kielellä puhutut asiat toiselle kielelle: Valitse Automaattinen tunnistus Auto.
  • Aloita tai lopeta tietylle kielelle kääntäminen: Napauta joko vasenta tai oikeaa sanelupainiketta Speak.
  • Kuuntele käännös uudelleen: Napauta käännöksen tekstikenttää tai Kuuntele Kuuntele.
  • Muokkaa sanomaasi: Napauta tekstikenttää. Päivitä sitten teksti.
    • Teksti käännetään automaattisesti uudelleen.
  • Näe lyhyt esittely ominaisuudesta: Valitse sivun yläreunasta Ohje .
  • Jatka keskustelua: Valitse Automaattinen tunnistus Auto.

Vaihe 3: Lopeta kääntäminen

Voit lopettaa keskustelun napauttamalla yläreunasta Takaisin Takaisin.