Talen downloaden voor offline gebruik

U kunt talen downloaden naar uw apparaat. Zo kunt u er ook zonder internetverbinding uit vertalen.

Nadat u een taal heeft gedownload, kunt u deze mogelijk vertalen door de cameralens van uw apparaat op tekst in die taal te richten. Bekijk welke talen werken met instant cameravertalingen.

Talen kiezen en downloaden

1. Zorg ervoor dat u verbinding heeft met een wifi-netwerk.
  2. Open de Translate-app Translate-app.
  3. Tik aan een van beide kanten van het scherm bovenaan op de taal.
  4. Tik op Downloaden Downloaden naast de taal die u wilt downloaden. Als deze optie niet wordt weergegeven, kan de taal niet worden gedownload.
  5. Tik op Downloaden als u wordt gevraagd het taalbestand te downloaden.

Naast elke taal die op uw apparaat is opgeslagen, staat Gedownload Downloaded.

Talen downloaden zonder wifi-verbinding

U kunt Translate vragen talen te downloaden zonder dat u verbinding heeft met een wifi-netwerk. Deze taalbestanden zijn klein, maar uw mobiele provider kan kosten in rekening brengen voor downloaden via uw mobiele netwerk.

1. Open de Translate-app Translate-app.
  2. Tik op Menu Menu.
  3. Tik op Instellingen Instellingen.
  4. Tik op Datagebruik.
  5. Tik op Offline vertaalbestanden downloaden.
    • Als u wilt dat altijd eerst om toestemming wordt gevraagd voordat een taal zonder wifi-verbinding wordt gedownload, tikt u op Vragen vóór het downloaden.
    • Als u talen altijd wilt downloaden via mobiele data wanneer er geen wifi beschikbaar is, tikt u op Wifi of mobiel netwerk gebruiken.

Talen updaten of verwijderen

1. Zorg ervoor dat u verbinding heeft met een wifi-netwerk.
  2. Open de Translate-app Translate-app.
  3. Tik op Menu Menu en dan Offline vertaling.
  4. Er wordt een lijst weergegeven met de beschikbare talen.
    • Als u een taal wilt upgraden naar een taalpakket van hogere kwaliteit, tikt u naast de taal op Upgraden.
    • Als u een taal op uw apparaat wilt updaten, tikt u naast de taal op Updaten.
    • Als u een taal van uw apparaat wilt verwijderen, tikt u op Verwijderen Het gedownloade pakket verwijderen. Tik op Verwijderen wanneer u wordt gevraagd of u het offline pakket wilt verwijderen.