Talen downloaden voor offline gebruik

U kunt talen downloaden naar uw apparaat. Zo kunt u er ook zonder internetverbinding uit vertalen.

Nadat u een taal heeft gedownload naar uw apparaat, kunt u in bepaalde gevallen uit die taal vertalen met de camera. Bekijk hier de talen waarvoor instantcameravertalingen beschikbaar zijn.

Talen kiezen en downloaden

1. Zorg ervoor dat u verbinding heeft met een wifi-netwerk.
  2. Open de Translate-app .
  3. Tik bovenaan op een van de talen aan beide kanten van het scherm.
  4. Tik op Downloaden Downloaden rechts van de taal die u wilt downloaden. Als deze optie niet wordt weergegeven, kan de taal niet worden gedownload.
  5. Tik op Downloaden wanneer u wordt gevraagd de taal te downloaden.

Naast elke taal die op uw apparaat is opgeslagen, staat Gedownload Downloaded.

Talen downloaden zonder wifi-verbinding

U kunt Translate vragen talen te downloaden zonder dat u verbinding heeft met een wifi-netwerk. Dit wordt dan mogelijk wel in rekening gebracht op uw data-abonnement.

1. Open de Translate-app .
  2. Tik op Menu Menu.
  3. Tik op Instellingen Instellingen.
  4. Tik op Datagebruik.
  5. Tik op Offline vertaalbestanden downloaden.
    • Als u wilt dat altijd eerst om toestemming wordt gevraagd voordat een taal niet via wifi wordt gedownload, tikt u op Vragen vóór het downloaden.
    • Als u uw data-abonnement wilt gebruiken, tikt u op Wifi of mobiel netwerk gebruiken.

Talen updaten of verwijderen

1. Zorg ervoor dat u verbinding heeft met een wifi-netwerk.
  2. Open de Translate-app .
  3. Tik op Menu Menu en vervolgens Offline vertaling.
  4. Er wordt een lijst weergegeven met de beschikbare talen.
    • Als u een taal wilt upgraden naar een taalpakket van hogere kwaliteit, tikt u op Upgraden.
    • Als u een taal op uw apparaat wilt updaten, tikt u naast de taal op Updaten.
    • Als u een taal van uw apparaat wilt verwijderen, tikt u op Verwijderen Het gedownloade pakket verwijderen. Tik op Verwijderen wanneer u wordt gevraagd of u het offline pakket wilt verwijderen.