Kielten lataaminen offline-tilassa käytettäviksi

Voit ladata kieliä laitteellesi. Silloin niitä voidaan kääntää ilman internetyhteyttä.

Kun kieli on ladattu laitteelle, sen kääntäminen kameran etsimessä saattaa olla mahdollista. Katso, mitkä kielet tukevat kamerakäännöksiä.

Kielten valitseminen ja lataaminen

1. Varmista, että olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.
  2. Avaa Kääntäjä-sovellus Kääntäjä-sovellus.
  3. Kosketa näytön jommallakummalla puolella yläreunassa olevaa kieltä.
  4. Valitse ladattavan kielen vierestä Lataa Lataa. Jos sitä ei näy, kieltä ei voi ladata.
  5. Jos sinulta kysytään kielitiedoston lataamisesta, valitse Lataa.

Näet Ladattu-kuvakkeen Downloaded jokaisen laitteelle tallennetun kielen vieressä.

Kielten lataaminen ilman Wi-Fi-yhteyttä

Voit määrittää Kääntäjän lataamaan kieliä myös ilman Wi-Fi-yhteyttä. Kielitiedostot ovat pieniä, mutta operaattori voi veloittaa ilman Wi-Fi-yhteyttä lataamisesta.

1. Avaa Kääntäjä-sovellus Kääntäjä-sovellus.
  2. Valitse Valikko Valikko.
  3. Valitse Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Datan käyttö.
  5. Valitse Offline-käännöstiedostojen lataus.
    • Valitse Kysy ennen lataamista, jos haluat aina vahvistaa lataamisen ilman Wi-Fi-yhteyttä.
    • Jos haluat ladata mobiilidatan avulla aina Wi-Fi-yhteyden puuttuessa, valitse Käytä Wi-Fi-yhteyttä tai mobiiliverkkoa.

Kielten päivittäminen tai poistaminen

1. Varmista, että olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.
  2. Avaa Kääntäjä-sovellus Kääntäjä-sovellus.
  3. Valitse Valikko Valikko ja sitten Offline-kääntäminen.
  4. Näet luettelon käytettävissä olevista kielistä.
    • Valitse kielen vierestä Päivitä, jos haluat päivittää kielen parempilaatuiseen kielipakettiin.
    • Päivitä laitteellasi oleva kieli valitsemalla kielen vierestä Päivitä.
    • Poista kieli laitteelta valitsemalla Poista Poista ladattu paketti. Valitse Poista, kun sinua pyydetään vahvistamaan offline-paketin poistaminen.