Översätta med handskrift eller det virtuella tangentbordet

Du kan skriva tecken eller fraser för hand och se översättningen i appen Översätt. Detta är praktiskt om du vill översätta text med bokstäver eller symboler som inte finns på tangentbordet.

1. Öppna appen Översätt Appen Översätt.
  2. Tryck på språket som visas uppe till vänster följt av tryck på språket du vill översätta från.
  3. Tryck på språket som visas uppe till höger följt av tryck på språket du vill översätta till.
  4. Tryck på Rita Redigera. Om knappen är nedtonad fungerar inte handskriftsfunktionen på det språket.
  5. Skriv ett tecken, ett ord eller en fras i rutan Skriv här. När du är klar visas de tecken som mest liknar det du skrev.
    • Tryck på blanksteg om du vill lägga in mellanrum.
    • Tryck på backsteg Backsteg om du vill radera tecken.
  6. När du är klar trycker du på Översätt Translate.