Översätta med handskrift eller det virtuella tangentbordet

Du kan skriva tecken eller fraser för hand och se översättningen i appen Översätt. Detta är praktiskt om du vill översätta text med bokstäver eller symboler som inte finns på tangentbordet.

1. Öppna appen Översätt Appen Översätt.
  2. Tryck på nedåtpilen Nedåtpil uppe till vänster följt av tryck på språket du vill översätta från.
  3. Tryck på nedåtpilen Nedåtpil uppe till höger följt av tryck på språket du vill översätta till.
  4. Tryck på Handskrift Handskrift uppe till höger.
    • Om knappen är nedtonad fungerar inte handskriftsfunktionen på det språket.
  5. Skriv ett tecken, ett ord eller en fras under Skriv här. När du är klar visas de tecken som mest liknar det du skrev.
    • Tryck på blanksteg Blanksteg om du vill lägga in mellanrum.
    • Tryck på backsteg Backsteg om du vill radera tecken.
    • Tryck på Ångra Undo om du inte vill ha kvar det du skrev.
  6. När du är klar trycker du på Översätt Translate.

Obs! Du kan ändra storlek på handskriftsrutan genom att trycka länge på Dra Trycka och dra och dra ikonen högre upp eller längre ned på skärmen.