Översätta med handskrift eller det virtuella tangentbordet

Du kan skriva tecken eller fraser för hand och se översättningen i appen Översätt. Detta är användbart om tangentbordet inte har bokstäver eller symboler som du vill översätta.

1. Öppna appen Google Översätt Appen Översätt.
  2. Tryck på nedåtpilen Nedåtpil uppe till vänster och sedan tryck på språket du vill översätta från.
  3. Tryck på nedåtpilen Nedåtpil uppe till höger och sedan tryck på språket du vill översätta till.
  4. Tryck på Handskrift Handskrift. Om knappen är nedtonad fungerar inte handskriftsfunktionen på det språket.
  5. Skriv ett tecken, ett ord eller en fras under Skriv här. När du är klar visas de tecken som mest liknar det du skrev.
    • Tryck på blanksteg Blanksteg om du vill lägga in mellanrum.
    • Tryck på backsteg Backsteg om du vill radera tecken.
    • Tryck på Ångra Ångra om du inte vill ha kvar det du skrev.
  6. När du är klar trycker du på Översätt Translate.

Obs! Du kan ändra storlek på handskriftsrutan genom att trycka länge på Dra Trycka och dra och dra ikonen högre upp eller längre ned på skärmen.