Översätt med handskrift eller det virtuella tangentbordet

Du kan skriva tecken eller fraser för hand och se översättningen i appen Översätt. Detta är användbart om tangentbordet inte har bokstäver eller symboler som du vill översätta.

1. Öppna appen Översätt .
  2. Tryck på nedåtpilen Nedåtpil högst upp till vänster och sedan tryck på språket som ska översättas.
  3. Tryck på nedåtpilen Nedåtpil högst upp till höger och sedan tryck på språket som du vill översätta till.
  4. Tryck på Handskrift . Om knappen är nedtonad fungerar inte handskriftsfunktionen på det språket.
  5. Skriv ett tecken, ett ord eller en fras i rutan Skriv här. När du är klar visas de tecken ser mest ut som det du skrev.
    • Tryck på blanksteg Space om du vill lägga in mellanrum.
    • Tryck på backsteg Backspace om du vill radera tecken.
    • Tryck på Ångra Ångra om du inte vill ha kvar det du skrev.
  6. När du är klar trycker du på Översätt Translate.

Obs! Du kan ändra storlek på handskriftsrutan genom att hålla Dra nedtryckt och dra ikonen högre upp eller längre ned på skärmen.