Vertalen via handgeschreven invoer of virtueel toetsenbord

U kunt letters of zinnen met de hand schrijven en de vertaling bekijken via de Translate-app. Dit is handig als de letters of symbolen die u wilt vertalen, niet beschikbaar zijn op uw toetsenbord.

1. Open de Translate-app Translate-app.
  2. Tik linksboven op de taal en vervolgens de taal waaruit u wilt vertalen (brontaal).
  3. Tik rechtsboven op de taal en vervolgens de taal waarin u wilt vertalen (doeltaal).
  4. Tik op 'Tekenen' Tekenen. Als de knop grijs wordt weergegeven, werkt handgeschreven invoer niet voor die taal.
  5. Schrijf een teken, woord of zin in het vak 'Schrijf hier'. Wanneer u ophoudt met schrijven, geeft Translate de beste overeenkomst weer.
    • Als u spaties wilt invoegen, tikt u op spatie.
    • Als u letters wilt verwijderen, tikt u op 'Backspace' Backspace.
  6. Tik op 'Vertalen' Translate als u klaar bent.