Vertalen via handschrift of virtueel toetsenbord

Je kunt letters of zinnen met de hand schrijven en de vertaling bekijken in de Translate-app. Dit is handig als de letters of symbolen die je wilt vertalen, niet beschikbaar zijn op je toetsenbord.

1. Open de Translate-app Translate.
  2. Tik onderaan op de taal waaruit je wilt vertalen.
  3. Tik onderaan op de taal waarnaar je wilt vertalen.
  4. Tik op Handschrift handwriting icon.
    • Als de knop niet verschijnt, kun je die taal niet in handschrift vertalen.
  5. Schrijf een teken, woord of zin in het vak 'Schrijf hier'.
    • Als je ophoudt met schrijven, geeft Translate de beste overeenkomst weer.
    • Als je spaties wilt invoegen, tik je op Spatie.
    • Als je letters wilt verwijderen, tik je op Backspace Backspace.
  6. Tik op Vertalen Translate als je klaar bent.

Tip: Als je tekens langzamer wilt schrijven, tik je op Instellingen Instellingen. Zet daarna de instelling Automatische invoeging uit.

Gerelateerde bronnen