Vertalen via handgeschreven invoer of virtueel toetsenbord

U kunt letters of zinnen met de hand schrijven en de vertaling bekijken via de Translate-app. Dit is handig als de letters of symbolen die u wilt vertalen, niet beschikbaar zijn op uw toetsenbord.

1. Open de Translate-app Translate-app.
  2. Tik linksboven op de pijl omlaag Pijl omlaag en dan de taal waaruit u wilt vertalen (brontaal).
  3. Tik rechtsboven op de pijl omlaag Pijl omlaag en dan de taal waarin u wilt vertalen (doeltaal).
  4. Tik op 'Schrijven' Handschrift. Als de knop grijs wordt weergegeven, werkt handgeschreven invoer niet voor die taal.
  5. Schrijf een teken, woord of zin onder 'Schrijf hier'. Wanneer u ophoudt met schrijven, geeft Translate de beste overeenkomst weer.
    • Als u spaties wilt invoegen, tikt u op 'Spatie' Spatie.
    • Als u letters wilt verwijderen, tikt u op 'Backspace' Backspace.
    • Als u getypte tekst wilt verwijderen, tikt u op 'Ongedaan maken' Ongedaan maken.
  6. Tik op 'Vertalen' Translate als u klaar bent.

Opmerking: Als u het formaat van het vak voor handgeschreven invoer wilt aanpassen, tikt u lang op 'Slepen' Slepen. Vervolgens sleept u dit omhoog of omlaag op het scherm.