Vertalen via handschrift of virtueel toetsenbord

Met het virtuele toetsenbord van Google Translate kun je letters of symbolen typen of schrijven die niet beschikbaar zijn op je toetsenbord.

1. Ga naar Google Translate.
  2. Klik naast Taal herkennen op de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
  3. Klik op de taal waaruit u wilt vertalen. Voor elke taal zijn verschillende toetsenborden beschikbaar.
  4. Klik linksonder in het witte tekstvak op de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
  5. Klik op het toetsenbord dat u wilt gebruiken. Het toetsenbord of tekengedeelte wordt onder het witte tekstvak weergegeven.
  6. Gebruik het toetsenbord om te typen of te tekenen wat u wilt vertalen.

Opmerking: Klik op Sluiten Sluiten om het toetsenbord te verbergen.

Zoeken
Zoekopdracht wissen
Zoekfunctie sluiten
Hoofdmenu
true
Zoeken in het Helpcentrum