Käsinkirjoituksella tai virtuaalinäppäimistöllä kääntäminen

Voit kirjoittaa tai piirtää Google Kääntäjän virtuaalisella näppäimistöllä kirjaimia tai merkkejä, joita näppäimistössä ei ole.

1. Avaa Google Kääntäjä.
  2. Klikkaa Tunnista kieli ‑kohdan vieressä olevaa alanuolta Alanuoli.
  3. Klikkaa tekstin lähdekieltä. Jokaisen kielen näppäimistö on erilainen.
  4. Klikkaa valkoisen tekstikentän vasemmassa alareunassa olevaa alanuolta Alanuoli.
  5. Valitse haluamasi näppäimistö. Näppäimistö tai piirtokenttä näkyy valkoisen tekstiruudun alapuolella.
  6. Kirjoita tai piirrä käännettävä teksti näppäimistöllä.

Huom. Piilota näppäimistö valitsemalla Sulje Sulje.