Gesproken tekst vertalen

U kunt gesproken woorden en zinnen vertalen als uw apparaat een microfoon heeft. In sommige talen wordt de vertaling hardop voorgelezen.

Gesproken tekst vertalen

1. Open de Translate-app Translate-app.
  2. Tik bovenaan het scherm op de taalknoppen om de talen te selecteren waartussen u wilt vertalen.
  3. Tik op 'Spreken' Speak. Als deze knop grijs wordt weergegeven, kan de gesproken taal nog niet worden vertaald.
  4. Zeg wat u wilt vertalen zodra de instructie 'Begin nu te spreken' wordt gegeven.

Tip: U kunt ook een tweetalig gesprek vertalen. Meer informatie.

Uw spraakinstellingen wijzigen

1. Open de Translate-app Translate-app.
  2. Tik op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Tik op Spraakinvoer.
    • Als u aanstootgevende woorden wilt vertalen, schakelt u Grof taalgebruik blokkeren uit.
    • Tik onder Dialecten op de taal om een keuze uit de beschikbare dialecten van een taal te maken. Dialecten worden niet voor alle talen ondersteund.