Visa webbplatsen på ett annat språk

Om du vill visa en översatt version av din webbsida kan du använda plugin-programmet webbplatsöversättaren.

Lägga till plugin-program på webbplatsen

1. Besök konfigureringssidan för webbplatsöversättaren.
  2. Klicka på Lägg till på din webbplats nu.
  3. Följ anvisningarna på sidan.

Obs! Fråga systemadministratören innan du lägger till webbplatsöversättaren på företagets intranätsidor. När sidan skickas för översättning används inte en säker anslutning.

Välja ett språk till webbplatsen

Om du vill skicka besökare till en översatt version av webbplatsen lägger du till #googtrans och en eller flera språkkoder inom parentes i slutet på webbadressen.

Om du till exempel vill visa webbplatsen på engelska och franska så lägger du till #googtrans(en|fr).

Obs! Plugin-programmet fungerar med många språk men inte alla.

Hitta språkkoden för ditt språk

1. Besök sidan Språk på Google Översätt.
  2. Ange det språk som du vill använda i sökfältet.
  3. Kopiera bokstäverna i slutet av webbadressen efter languages/.

Om språket stöds av plugin-programmet ser du en lista över olika översättningsmetoder, bland annat Offline.

Språkkoden visas i slutet av webbadressen.