Nyheter i Google Översätt: Ändringar av Förbättra

Senast uppdaterad: 31 mars 2024 – Skapade ny artikel.

Vi har inaktiverat funktionen Förbättra i Översätt.

När Förbättra lanserades för första gången gav riktiga talare ofta användbara översättningsförslag när Översätt inte lyckades så bra. I takt med att våra system har utvecklats och blivit bättre har vi dock sett betydande förbättringar i Översätt och går därför vidare utan funktionen Förbättra. Användare av Översätt kan fortfarande ge feedback direkt i Android- och iOS-appen, samt på datorn, när de tycker att en översättning kan förbättras.