Skicka feedback om Översätt

Du kan förbättra Google Översätt med den nya feedbackpanelen för översättning. Du kan tala om för oss om du är nöjd med översättningen, beskriva vad vi kan förbättra och skicka in en förbättrad version.

Föreslå en ändring

När du har översatt texten kan du skicka feedback om översättningen.

1. Besök Google Översätt på datorn.
  2. Ange ordet eller frasen som du vill översätta i textrutan till vänster.
  3. Klicka på Betygsätt översättningen under översättningen i textrutan till höger.
  4. Välj Bra översättning eller Dålig översättning .
  5. Om du väljer Dålig översättning väljer du en orsak eller klickar på Hoppa över längst ned. Du kan välja följande:
    • Fel betydelse
    • Klumpigt formulerad eller osammanhängande
    • För formell eller för informell
    • Fel genus
    • Olämplig eller stötande
    • Annat
  6. Klicka på Föreslå en ändring om du vill föreslå en uppdatering.
  7. Skriv förslaget till översättning i textrutan till höger.
  8. Klicka på Skicka.