Finn ut om bestridt innhold

Når du bruker Google Oversetter, kan det hende du ser meldinger for ord som er merket som potensielt bestridt innhold. Dette er for å informere deg om oversettelser som kan anses for å være feil.

Hvis Oversetter identifiserer innhold som inneholder informasjon som brukere har bestridt som feil eller upassende, kan du få meldingen « Inneholder bestridt språkbruk».

Meldingen om bestridt innhold kan vises i disse tilfellene:

• Hvis brukere rapporterer at en oversettelse er feil.
  • Hvis en oversettelse kan ha en feil tilknyttet kjønn. Finn ut mer om kjønnsspesifikke oversettelser.
  • Det kan finnes andre tilgjengelige oversettelser som kan anses for å være vanligere eller mer nøytrale.

Hvis Oversetter hevder at innhold er bestridt, kan det hende du også får en forklaring av grunnen til dette.

Vi kan ikke alltid rette opp bestridte oversettelser, siden noen brukere kan anse dem for å være feil, mens andre kan mene at de er korrekte. Vi viser meldingen om at innholdet er bestridt, for oversettelser som kan anses for å være ikke-inkluderende, feil eller skadelig. Dermed blir det lettere å avgjøre om de aktuelle oversettelsene er egnet for formålet ditt.

Tips: Hvis du mener at en melding om støtende eller bestridt innhold er unøyaktig, kan du sende oss tilbakemelding om saken.