Informació sobre contingut controvertit

En utilitzar el Traductor de Google, és possible que trobeu missatges en paraules marcades com a contingut potencialment controvertit per informar-vos que una traducció es pot considerar incorrecta.

Si el Traductor identifica contingut que inclou informació que els usuaris han marcat com a incorrecta o inadequada, és possible que rebeu el missatge " Pot contenir expressions controvertides".

El missatge sobre contingut controvertit es pot mostrar en aquests casos:

Si el Traductor suggereix que hi ha contingut controvertit, és possible que també n'expliqui la raó.

No sempre podem corregir les traduccions controvertides, ja que alguns usuaris les poden considerar incorrectes, mentre que d'altres, correctes. Per ajudar-vos a determinar si la traducció s'adapta a la vostra finalitat, quan es pot considerar que la traducció no és inclusiva, és incorrecta o és perjudicial, mostrem el missatge que informa que el contingut és controvertit.

Consell: si creieu que un missatge sobre contingut ofensiu o controvertit és poc precís, podeu enviar-nos suggeriments.