Prova översatt textning i Google Meet

Det går att använda översatt textning till att översätta talad engelska till följande språk:
  • franska
  • tyska
  • portugisiska
  • spanska

Översatt textning är för närvarande endast tillgängligt i följande Workspace-utgåvor:

• Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Teaching & Learning Upgrade
  • Education Plus

Om Workspace-organisationerna är registrerade att betatesta översatt textning kan du fortsätta prova fler språk och skicka feedback. Använd det här formuläret om du inte vill delta.

Aktivera översatt textning

Obs! Översatt textning är för närvarande tillgängligt för videosamtal på talad engelska. Använd översatt textning genom att ange engelska i Textning och välja ett av de översatta språken i Översatt textning.
  1. Öppna Google Meet på datorn.
  2. Klicka på Fler alternativ Mer följt av Inställningar Inställningar följt av Textning Textning.
  3. Aktivera Textning och välj engelska.
  4. Aktivera Översatt textning.
  5. Välj ett språk:
    • franska
    • tyska
    • portugisiska
    • spanska
Tips: Alla som använder Google Meet kan använda standardtextning.