Tilføj eller rediger en opgave

Når du opretter en opgave, kan du:

• Tilføje oplysninger
  • Angive en dato og et tidspunkt
  • Gøre den gentaget på bestemte dage
  • Tilføje underopgaver

Vigtigt!

• Du kan oprette op til 100.000 opgaver på alle dine lister.
  • Du kan oprette op til 20.000 ikke-udførte opgaver for en hvilken som helst liste.

Opret en opgave

Opret en opgave fra Google Kalender

Opret en opgave i Kalender

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Vælg en af mulighederne i din kalender:
    • Klik på en tom plads.
    • Klik på Opret øverst til venstre.
  3. Klik på Opgave.
  4. Angiv dine opgaveoplysninger.
  5. Klik på Gem.

Tip! Du kan se en liste over alle "Afventende opgaver" fra de seneste 365 dage på den aktuelle dag.

Opret en opgave fra Huskeliste i Kalender

1. Vælg en af mulighederne på din computer:
  2. Klik på Opret.
  3. Angiv dine opgaveoplysninger.
  4. Klik på Gem.

Tips!

• Hvis du vil føje en opgave til en eksisterende liste, skal du klikke på Tilføj en opgave foroven.
  • Opgaver med en dato vises også i din kalender.
Tilføj en opgave fra sidepanelet

I de fleste Google Workspace-produkter kan du ude til højre få adgang til Huskeliste i et sidepanel. Du kan også få adgang til Huskeliste i:

1. Klik på Huskeliste Tasks i sidepanelet til højre.
  2. Klik på Tilføj en opgave foroven.
  3. Angiv en opgave.

Tips!

• Hvis du ikke kan se sidepanelet, skal du klikke på Vis sidepanel nederst til højre på skærmen. Få flere oplysninger om sidepanelet.
  • Hvis du vil føje en opgave til en eksisterende liste, skal du klikke på Tilføj en opgave øverst på listen.
  • Opgaver med en dato og et tidspunkt vises også i Kalender.
Opret en opgave fra en mail
  1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Åbn en mail.
  3. Klik på Føj til Huskeliste foroven.

Tip! Du kan også trække og slippe en mail i sidepanelet:

1. Klik på Huskeliste Tasks til højre i Gmail.
  2. Find den mail, du vil gemme som en opgave.
  3. Træk og slip mailen i sidepanelet.
Opret en opgave via Google Chat

Opret en opgave ud fra en besked

1. Åbn Google Chat på din computer.
  2. Åbn en direkte besked.
  3. Hold markøren over en besked.
  4. Klik på Mere Mere og derefter Føj til Huskeliste. Din opgave vises på den sidste liste, du ser.

Tips!

• Når du føjer en dato til din opgave, vises opgaven også i Kalender.
  • Hvis du redigerer opgaven i Huskeliste, ændres Chat-beskeden ikke.
  • Hvis du vil navigere tilbage til din Chat-besked fra Huskeliste, skal du klikke på chattens navn under opgaven.

Opret en gruppeopgave

1. Åbn et rum i Chat.
  2. Øverst på siden skal du klikke på Huskeliste og derefter Tilføj rumopgave.
  3. Angiv dine opgaveoplysninger, og medtag:
    • En titel.
    • Datoen og tidspunktet.
    • En beskrivelse.
  4. Valgfrit: Hvis du vil tildele et medlem af rummet opgaven, skal du klikke på Tildel og derefter Angiv medlemmets navn.
    • Når modtageren er tildelt en mail, modtager vedkommende en mail, og opgaven vises på vedkommendes personlige opgaveliste.
  5. Klik på Tilføj.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter gruppeopgaver i Chat.

Opret en opgave fra Google Docs

Vigtigt! Du kan kun tilføje opgaver fra Google Docs, hvis du har et kvalificeret Google Workspace-abonnement. Få flere oplysninger om opgaver i Google Docs.

1. Åbn Google Docs på din computer.
  2. Åbn et dokument.
  3. Angiv @task.
  4. Tryk på Enter.
  5. Angiv dine opgaveoplysninger.
  6. Tildel dig selv eller andre opgaven.
    • Når modtageren er tildelt en mail, modtager vedkommende en mail, og opgaven vises på vedkommendes personlige opgaveliste.
  7. Klik på Tildel som en opgave.

Tip! Til venstre for et punkt på tjeklisten kan du hurtigt tildele opgaver fra en tjekliste ved at klikke på Føj til Huskeliste og derefter Angiv modtager og dato.

Skift en opgave

1. Åbn Huskeliste i Kalender på din computer.
  2. Klik på den opgave, du vil redigere.
  3. Skift opgaveoplysninger.

Tips!

• Du kan også administrere dine opgaver i sidepanelet.
  • Hvis du vil ændre dato og tidspunkt for den næste gentagne opgave i en serie, skal du klikke på datoen.
  • Hvis du vil tilføje en underopgave, skal du ud for opgaven klikke på Valgmuligheder for opgave Mere og derefter Tilføj en underopgave.
  • Hvis du vil flytte en opgave til en anden liste, skal du klikke på Valgmuligheder for opgave Mere og derefter Vælg en liste. Få flere oplysninger om lister.

Markér en opgave som udført

1. Åbn Huskeliste i Kalender på din computer.
  2. Klik på Udfør Markér som udført til venstre for en opgave.

Slet en opgave

1. Åbn Huskeliste i Kalender på din computer.
  2. Hold markøren over den opgave, som du vil slette.
  3. Klik på Valgmuligheder for opgave ud for opgavens navn Mere og derefter Slet.
    • I forbindelse med gentagne opgaver skal du klikke på Slet alle.

Tip! Øverst på listen kan du fjerne alle udførte opgaver fra en liste ved at klikke på Valgmuligheder for liste Mere og derefter Slet alle udførte opgaver.

Få flere oplysninger om opgavenotifikationer

• Hvis du føjer en dato og et tidspunkt til din opgave, får du notifikationer på den planlagte dato og det planlagte tidspunkt.
  • Opgaver med en dato vises også i Kalender-appen.
  • For opgaver uden et tidspunkt vises der en notifikation kl. 9.00.

Få flere oplysninger om gentagne opgaver

• Du kan gentage en opgave ved at vælge dato og tidspunkt og derefter Gentag
  • Opgaver med underopgaver kan ikke gentages.
  • I Kalender vises der et bestemt antal kommende forekomster af en gentaget opgave i kalendergitteret, og med tiden tilføjes nye automatisk.

Relaterede ressourcer

true
Få mere arbejde fra hånden med appen Google Huskeliste.

Installer via Play Butik på Android-enheder og via App Store på iOS-enheder.