Organiser gjøremålene dine

Du kan endre rekkefølge på gjøremålene dine – eller flytte dem til andre lister.

Sorter huskelister etter frist

1. Velg et alternativ fra en datamaskin:
  2. Øverst i en liste klikker du på Listealternativer Mer.
  3. Klikk på Dato under «Sortér etter».

Tips:

• Under «Tidligere» vises gjøremål du ikke har fullført innen en bestemt dato, øverst.
  • Du kan finne alle utestående gjøremål fra det siste året ved å se på den gjeldende dagen.

Omorganiser gjøremålene dine

Viktig: Hvis du vil endre rekkefølgen på gjøremålene dine, endrer du sorteringsalternativene til «Min rekkefølge». Øverst i en liste klikker du på Listealternativer Mer og så Min bestilling.

1. Velg et alternativ fra en datamaskin:
  2. Klikk og hold på et gjøremål.
  3. Flytt gjøremålet dit du vil ha det.

Tips: For å endre rekkefølgen på gjøremål du redigerer, klikk og hold på Dra til venstre.

Flytt et gjøremål til en annen liste

1. Åpne Huskeliste i Kalender på en datamaskin.
  2. Klikk og hold på et gjøremål.
  3. Dra og slipp gjøremålet i en annen liste.

Tips:

• Du kan ikke flytte gjøremål som er konfigurert til å gjentas, til en annen liste.
  • For å velge et listenavn klikker du på Alternativer for gjøremål Mer ved siden av et gjøremål.

Endre rekkefølgen på huskelistene dine

1. Velg et alternativ fra en datamaskin:
  2. Klikk og hold på listen du vil flytte.
  3. Dra og slipp listen til et annet sted.

Finn eller skjul fullførte gjøremål

1. Velg et alternativ fra en datamaskin:
  2. Velg et alternativ:
    • For å se fullførte gjøremål klikker du på høyrepilen ved siden av «Fullført».
    • For å skjule fullførte gjøremål klikker du på rullegardinpilen .

Tips: Du kan skjule fullførte gjøremål som vises i kalenderen din.