Je taken ordenen

Je kunt de volgorde van taken wijzigen of taken naar een andere lijst verplaatsen.

Een takenlijst sorteren op deadline

1. Selecteer een optie op uw computer:
  2. Klik bovenaan een lijst op Lijstopties Meer.
  3. Klik op Einddatum onder 'Sorteren op'.

Tips:

• Onder Afgelopen staan bovenaan taken die je nog niet hebt afgerond voor een specifieke datum.
  • Alle taken van de afgelopen 365 dagen die je nog niet hebt afgerond, zijn beschikbaar op de huidige dag.

Je taken opnieuw ordenen

Belangrijk: Als je je taken opnieuw wilt ordenen, wijzig je de sorteeropties in Mijn volgorde. Klik bovenaan een lijst op Lijstopties Meer en dan Mijn volgorde.

1. Selecteer een optie op uw computer:
  2. Klik op een taak en houd deze vast.
  3. Verplaats de taak naar de gewenste plek.

Tip: Tik aan de linkerkant op Slepen en houd deze optie vast om een taak die je bewerkt, opnieuw te ordenen.

Een taak naar een andere lijst verplaatsen

1. Open Tasks in Agenda op je computer.
  2. Klik op een taak en houd deze vast.
  3. Sleep de taak naar een andere lijst.

Tips:

• Taken die zijn ingesteld om te herhalen, kun je niet verplaatsen naar een andere lijst.
  • Klik naast een taak op Task-opties Meer om een lijstnaam te selecteren.

Takenlijsten in een andere volgorde zetten

1. Selecteer een optie op uw computer:
  2. Houd de muisknop ingedrukt op de lijst die je wilt verplaatsen.
  3. Sleep de lijst naar een andere locatie.

Voltooide taken zoeken of verbergen

1. Selecteer een optie op uw computer:
  2. Selecteer een optie:
    • Als je afgeronde taken wilt vinden, klik je naast Afgerond op de pijl-omhoog .
    • Als je voltooide taken wilt verbergen, klik je op de pijl-omlaag .

Tip: Je kunt afgeronde taken verbergen die in je agenda worden getoond.

true
Verzet meer werk met de Google Tasks-app

Installeer de app vanuit de Play Store voor Android-apparaten en de App Store voor iOS-apparaten.