Tehtävien järjestäminen

Voit muuttaa tehtävien järjestystä tai siirtää niitä listasta toiseen.

Tehtävälistan lajitteleminen määräpäivän mukaan

1. Valitse sopiva vaihtoehto tietokoneella:
  2. Klikkaa listan yläreunasta Lista-asetukset Lisää.
  3. Valitse Lajitteluperuste-kohdasta Päiväys.

Vinkkejä:

• Aiemmat-kohdan yläreunassa näkyvät tehtävät, joita et ole saanut valmiiksi tiettyyn päivään mennessä.
  • Kaikki keskeneräiset tehtävät 365 viime päivän ajalta ovat saatavilla kuluvan päivän kohdalla.

Tehtävien järjestyksen muuttaminen

Tärkeää: Jotta voit järjestää tehtävät uudelleen, muuta lajitteluasetukseksi Oma järjestys. Klikkaa listan yläreunasta Lista-asetukset Lisää ja sitten Oma järjestys.

1. Valitse sopiva vaihtoehto tietokoneella:
  2. Klikkaa tehtävää ja pidä painettuna.
  3. Siirrä tehtävä haluamaasi paikkaan.

Vinkki: Voit vaihtaa tehtävän paikkaa listassa muokkauksen aikana, kun klikkaat vasemmasta reunasta Vedä ja pidät sitä painettuna.

Tehtävän siirtäminen toiseen listaan

1. Avaa Tasks Kalenterissa tietokoneella.
  2. Klikkaa tehtävää ja pidä painettuna.
  3. Vedä ja pudota tehtävä toiseen listaan.

Vinkkejä:

• Et voi siirtää toistuvia tehtäviä toiseen listaan.
  • Voit valita listan nimen, kun klikkaat tehtävän vierestä Tehtävän asetukset Lisää.

Tehtävälistojen uudelleenjärjestäminen

1. Valitse sopiva vaihtoehto tietokoneella:
  2. Klikkaa ja pidä painettuna listaa, jonka haluat siirtää.
  3. Vedä ja pudota lista toiseen paikkaan.

Valmiiden tehtävien näyttäminen tai piilottaminen

1. Valitse sopiva vaihtoehto tietokoneella:
  2. Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Näet valmiit tehtävät klikkaamalla Valmiit-kohdan vieressä olevaa oikeaa nuolta .
    • Voit piilottaa valmiit tehtävät klikkaamalla alanuolta .

Vinkki: Voit piilottaa kalenterissasi näkyvät valmiit tehtävät.