Organitzar les tasques

Pots modificar l'ordre de les tasques o canviar-les de llista.

Ordenar una llista de tasques per data de venciment

1. A l'ordinador, selecciona una opció:
  2. A la part superior d'una llista, fes clic a Opcions de llista Més.
  3. A "Ordena per", fes clic a Data.

Consells:

• A "Passades", les tasques que no hagis completat en una data concreta es mostraran a la part superior.
  • Trobaràs totes les tasques sense completar dels 365 darrers dies en el dia actual.

Canviar l'ordre de les tasques

Important: per reordenar les tasques, canvia les opcions d'ordenació a "El meu ordre". A la part superior d'una llista, fes clic a Opcions de llista Més i, a continuació, El meu ordre.

1. A l'ordinador, selecciona una opció:
  2. Fes clic i mantén premuda una tasca.
  3. Mou la tasca on vulguis.

Consell: per canviar l'ordre d'una tasca que estàs editant, fes clic a la icona d'arrossegar i mantén-la premuda.

Moure una tasca a una altra llista

1. A l'ordinador, obre Tasks a Calendar.
  2. Fes clic i mantén premuda una tasca.
  3. Arrossega i deixa anar la tasca en una altra llista.

Consells:

• No pots moure les tasques configurades perquè es repeteixin a una altra llista.
  • Per seleccionar un nom per a la llista, al costat d'una tasca, fes clic a Opcions de la tasca Més.

Reordenar les llistes de tasques

1. A l'ordinador, selecciona una opció:
  2. Fes clic i mantén premuda la llista que vols moure.
  3. Arrossega i deixa anar la llista en una altra ubicació.

Cercar o amagar tasques completades

1. A l'ordinador, selecciona una opció:
  2. Selecciona una opció:
    • Per trobar les tasques completades, fes clic a la fletxa dreta que hi ha al costat de "Completades".
    • Per amagar-les, fes clic a la fletxa avall .

Consell: pots amagar les tasques completades que es mostren al calendari.

true
Millora la teva eficàcia gràcies a l'aplicació Google Tasks

Instal·leu-la des de Play Store si teniu un dispositiu Android o des de l'App Store si teniu un dispositiu iOS.