Använda aviseringar för uppgifter

Du kan få aviseringar om uppgifter i Google-appen, Google Tasks och Google Kalender. Om två eller flera appar har installerats på telefonen får du bara en avisering. Om Tasks-appen inte är installerad men du har Kalender- och Google-appen får du en avisering från Kalender.

Tips: Få aviseringar genom att lägga till datum och tid för uppgiften. Läs mer om att lägga till och redigera uppgifter.

Ändra uppgiftsaviseringar på telefonen

Det går att ändra aviseringsinställningar för uppgifter i appen Tasks på telefonen.

1. Öppna appen Inställningar på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Aviseringar.
  3. Tryck på Tasks i applistan.
  4. Aktivera eller inaktivera Tillåt aviseringar.

Om du ställer in Fokus på din iPhone eller iPad får du kanske inte aviseringar. Behåll aviseringar för appen Tasks genom att aktivera Tidskänsliga aviseringar:

1. Öppna appen Inställningar på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Fokus.
  3. Tryck på önskat fokus högst upp.
  4. Tryck påAppar följt av Lägg till appar följt av Tasks följt av Klar under Tillåt aviseringar.
  5. Aktivera Tidskänsliga aviseringar.