Meldingen gebruiken voor taken

Je kunt taakmeldingen krijgen in de Google-app, Google Tasks en Google Agenda. Als je 2 of meer van deze apps op je telefoon hebt geïnstalleerd, krijg je maar via één van de apps meldingen. Als je de Tasks-app bijvoorbeeld niet hebt geïnstalleerd, maar wel Agenda en de Google-app, krijg je je meldingen via Agenda.

Tip: Voeg een datum en tijd toe aan een taak om er meldingen over te krijgen. Meer informatie over hoe je een taak toevoegt of bewerkt

Taakmeldingen op je telefoon wijzigen

Gebruik je telefoon om de meldingsinstellingen voor taken in de Tasks-app te wijzigen.

1. Open de Instellingen-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meldingen.
  3. Tik in de app-lijst op Tasks.
  4. Zet Meldingen toestaan aan of uit.

Als je een Focus instelt op je iPhone of iPad, krijg je misschien geen meldingen. Als je meldingen voor de Tasks-app aan wilt laten staan, zet je tijdgevoelige meldingen aan:

1. Open de Instellingen-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Focus.
  3. Tik bovenaan op de gewenste Focus.
  4. Tik onder Meldingen toestaan op Apps en dan Apps toevoegen en dan Tasks en dan Gereed.
  5. Zet Tijdgevoelige meldingen aan.

Gerelateerde bronnen

true
Verzet meer werk met de Google Tasks-app

Installeer de app vanuit de Play Store voor Android-apparaten en de App Store voor iOS-apparaten.