Tehtäväilmoitusten käyttäminen

Voit saada tehtäväilmoituksia Google-sovelluksessa, Google Tasksissa ja Google Kalenterissa. Jos puhelimelle on asennettu vähintään kaksi näistä sovelluksista, ilmoituksia tulee vain yhdeltä sovellukselta. Jos esimerkiksi Tasks-sovellusta ei ole asennettu, mutta sinulla on Kalenteri- ja Google-sovellus, Kalenteri lähettää sinulle ilmoituksia.

Vinkki: Jos haluat saada ilmoituksia, lisää tehtävään päivämäärä ja kellonaika. Lue lisää tehtävän lisäämisestä ja muokkaamisesta.

Tehtäväilmoitusten muuttaminen puhelimella

Voit muuttaa tehtäväilmoitusasetuksia Tasks-sovelluksen kautta.

1. Avaa Asetukset-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Ilmoitukset.
  3. Napauta listasta Tasks.
  4. Laita Salli ilmoitukset päälle tai pois päältä.

Jos otat Keskity-tilan käyttöön iPhonella tai iPadilla, et välttämättä saa ilmoituksia. Jos haluat pitää Tasks-sovelluksen ilmoitukset päällä, laita aikaherkät ilmoitukset päälle:

1. Avaa Asetukset-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Keskity-tila.
  3. Napauta yläreunasta haluamaasi Keskity-tilaa.
  4. Valitse "Salli ilmoitukset" ‐kohdasta Sovellukset ja sitten Lisää sovelluksia ja sitten Tasks ja sitten Valmis.
  5. Laita Aikaherkät ilmoitukset päälle.