G Suite har skiftet navn til Google Workspace: Her finder du alle de arbejdsrelaterede værktøjer, du har behov for i din virksomhed.

Skabelongalleri for fællesskabet

I Google Tag Managers skabelongalleri for fællesskabet har du som Tag Manager-bruger mulighed for at finde tag- og variabelskabeloner, der er oprettet af fællesskabet, og føje dem til dine containere.

Bemærk! Indholdet i galleriet leveres af tredjepartsudviklere og ikke af Google. Google fremsætter ingen garantier og påtager sig intet ansvar vedrørende effektiviteten, kvaliteten eller indholdet af de skabeloner, som er leveret af tredjeparter.

Gennemse galleriet

Skabelongalleriet for fællesskabet indeholder alle de aktive tag- og variabelskabeloner, der er tilgængelige. Hvis du vil gennemse galleriet, skal du gå til tagmanager.google.com/gallery.

Hver side med skabeloner indeholder yderligere oplysninger om skabelonen, forfatteren og eventuelle påkrævede tilladelser. Denne side med oplysninger indeholder også et link til skabelonens GitHub-lager og kan desuden indeholde forfatterleverede links til yderligere oplysninger, dokumentation og support.

Tilføj en skabelon i Tag Manager

Du kan føje tag- og variabelskabeloner til skabelongalleriet for fællesskabet direkte i Tag Manager.

Sådan søger du efter og tilføjer en ny tagskabelon:

1. Klik på Skabeloner i Tag Manager.
  2. I sektionen Tagskabeloner skal du klikke på Søg i galleriet.
  3. Du kan filtrere listen ved at klikke på Søg for at åbne søgefeltet og indtaste tekst, f.eks. "remarketing", for at vise alle tags, der indeholder det pågældende udtryk.
  4. Klik på en skabelon for at se oplysninger.
  5. Hvis du vil tilføje skabelonen, skal du klikke på Føj til arbejdsområdet.
  6. Gennemgå de påkrævede skabelontilladelser. Hvis du har tillid til skabelonen, kan du klikke på Tilføj. (Klik på Tilføj ikke, hvis du vil annullere.)

Tagskabeloner, der føjes til din container, vises som en tilgængelig mulighed, når du tilføjer et nyt tag. Du kan bruge disse tags som alle andre tags. Tagskabelonerne findes også i sektionen Skabeloner i Tag Manager-brugerfladen.

Sådan søger du efter og tilføjer en ny variabelskabelon:

1. Klik på Skabeloner i Tag Manager.
  2. I sektionen Variabelskabeloner skal du klikke på Søg i galleriet.
  3. Du kan filtrere listen ved at klikke på Søg for at åbne søgefeltet og indtaste tekst, f.eks. "remarketing", for at vise alle tags, der indeholder det pågældende udtryk.
  4. Klik på en skabelon for at se oplysninger.
  5. Hvis du vil tilføje skabelonen, skal du klikke på Føj til arbejdsområdet.
  6. Gennemgå de påkrævede skabelontilladelser. Hvis du har tillid til skabelonen, kan du klikke på Tilføj. (Klik på Tilføj ikke, hvis du vil annullere.)

Variabelskabeloner, der føjes til din container, vises som en tilgængelig valgmulighed, når du tilføjer en ny variabel. Du kan arbejde med disse variabelskabeloner som enhver anden variabel. Disse skabeloner findes også i sektionen Skabeloner i Tag Manager-brugerfladen.

Opdater en skabelon

Hvis en importeret skabelon modtager en opdatering fra udgiveren, underrettes du fra Tag Manager om, at en opdatering er tilgængelig via en notifikationsbjælke øverst på din containers hovedskærm.

Sådan opdaterer du en skabelon:

1. Klik på Vis i notifikationsbjælken for opdateringen. Der vises en liste over skabeloner med opdateringer.
  2. Klik på den skabelon, du vil opdatere. En side, der sammenligner forskellene mellem den aktuelle version og den nye version, vises.
  3. Klik på Acceptér opdatering for at installere den opdaterede version. Feltværdier og -konfigurationer bevares mellem versionerne. (Du kan også klikke på Spring over for at se bort fra denne version.)
  4. Hvis det er nødvendigt, kan du teste og genudgive din container, så opdateringerne træder i kraft.

Rediger en importeret skabelon (avanceret)

Når først en tag- eller variabelskabelon er blevet importeret fra galleriet, kan du redigere den i skabelonredigeringsværktøjet. Se udviklerdokumentationen for at få flere oplysninger om, hvordan du redigerer tilpassede skabeloner.

Redigeringer af tilpassede skabeloner kan potentielt bryde funktionaliteten. Skabelonredaktører skal være fortrolige med JavaScript, og de bør være forberedt på at redigere ændringer i tilfælde af problemer. Brug denne mulighed med stor forsigtighed.

Hvis en skabelon ændres, opdateres den ikke længere, når skabelonudgiveren giver en opdatering. Hvis du har brug for at importere en skabelon igen fra fællesskabet, kan du kassere ændringerne og importere den ønskede skabelon igen, så den forbliver opdateret.

Udgiv en skabelon

Hvis du vil oprette og udgive en skabelon til indsendelse til skabelongalleriet for fællesskab, kan du se vores udviklerdokumentation, vejledning til upload og typografivejledning.