G Suite har bytt namn till Google Workspace: allt ditt företag behöver för att få jobbet gjort.

Anpassade mallar

Med anpassade mallar kan du skapa en egen tagg och egna variabeldefinitioner så att andra inom din organisation kan använda dem tillsammans med den inbyggda taggen och variabelmallarna. De tillstånds- och sandlådebaserade egenskaperna hos anpassade mallar gör det möjligt att skapa anpassade taggar och variabler på ett säkrare och effektivare sätt än när man använder anpassade HTML-taggar och anpassade JavaScript-variabler.

Anpassade taggar och variabelmallar definieras i avsnittet Mallar i Google Taggstyrning. På den primära skärmen med mallar hittar du taggar och variabelmallar som redan har definierats i din behållare. Du kan även skapa nya mallar från den här skärmen.

Om du vill veta mer om anpassade mallar kan du se Taggstyrning-webbplatsen för utvecklare.