G Suite heet nu Google Workspace: alles wat u nodig heeft voor uw werk.

Aangepaste templates

Met aangepaste templates kunt u uw eigen definities voor tags en variabelen schrijven, zodat anderen binnen uw organisatie deze kunnen gebruiken naast de ingebouwde tag- en variabele-templates. Door de op rechten gebaseerde, gesandboxte aard van aangepaste templates kunt u aangepaste tags en variabelen op een veiligere en efficiëntere manier schrijven dan wanneer u aangepaste HTML-tags en aangepaste JavaScript-variabelen gebruikt.

Aangepaste templates voor tags en variabelen worden gedefinieerd in het gedeelte Templates van Google Tag Manager. In het hoofdscherm 'Templates' wordt een lijst weergegeven van alle tag- of variabele-templates die al in uw container zijn gedefinieerd. U kunt via dit scherm ook nieuwe templates maken.

Meer informatie over aangepaste templates vindt u op de site voor Tag Manager-ontwikkelaars.