G Suite on nyt Google Workspace: se sisältää kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen työntekoon.

Omat mallit

Omien mallien avulla voit kirjoittaa omia tagien ja muuttujien määritelmiä, joita muut organisaatiosi käyttäjät voivat sitten käyttää sisäisten tagi‑ ja muuttujamallien yhteydessä. Koska omat mallit ovat käyttöoikeus‑ ja hiekkalaatikkopohjaisia, omien tagien ja muuttujien luonti on turvallisempaa ja tehokkaampaa kuin omien HTML-tagien ja omien JavaScript-muuttujien käyttäminen.

Omat tagi‑ ja muuttujamallit määritetään Google Tag Managerin Mallit-osiossa. Mallit-päänäytöllä näet kaikki tagi‑ ja muuttujamallit, jotka on jo määritetty säilöösi. Tällä näytöllä voit myös luoda uusia malleja.

Saat lisätietoja omista malleista Tag Manager ‑kehittäjäsivustolta.