G Suite har skiftet navn til Google Workspace: Her finder du alle de arbejdsrelaterede værktøjer, du har behov for i din virksomhed.

Tilpassede skabeloner

Tilpassede skabeloner giver dig mulighed for at skrive dine egne tag- og variabeldefinitioner, så andre i din organisation kan bruge dem ud over de indbyggede tag- og variabelskabeloner. Tilpassede skabeloners sandbox-karakter med fokus på tilladelser gør det muligt at skrive tilpassede tags og variabler på en mere sikker og effektiv måde end ved brug af tilpassede HTML-tags og tilpassede JavaScript-variabler.

Tilpassede tag- og variabelskabeloner er defineret i sektionen Skabeloner i Google Tag Manager. Det primære skærmbillede for Skabeloner angiver alle tag- eller variabelskabeloner, der allerede er defineret i din container. Du kan også oprette nye skabeloner fra dette skærmbillede.

Få flere oplysninger om tilpassede skabeloner på websitet for udviklere af Tag Manager.