G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Plantilles personalitzades

Les plantilles personalitzades us permeten crear les vostres pròpies definicions d'etiquetes i variables perquè els altres usuaris de la vostra organització puguin utilitzar-les juntament amb les plantilles integrades d'etiquetes i variables. Les plantilles personalitzades es basen en permisos i es desenvolupen en una zona de proves, amb la qual cosa és possible escriure etiquetes i variables personalitzades de manera més segura i eficient que si es fan servir les etiquetes HTML personalitzades i les variables de JavaScript personalitzades.

Les plantilles personalitzades d'etiquetes i variables estan definides a la secció Plantilles de Google Tag Manager. A la pantalla principal de Plantilles es mostraran totes les plantilles d'etiquetes i variables que ja s'han definit al contenidor. A més, en aquesta pantalla també podeu crear plantilles.

Per obtenir més informació sobre les plantilles personalitzades, consulteu el lloc web per a desenvolupadors de Tag Manager.