Google Analytics: GA4-konfigurasjonstaggen heter nå Google-taggen. GA4-konfigurasjonstagger i nettbeholdere blir automatisk overført fra og med september. Den eksisterende målingen din endres ikke, og du trenger ikke å gjøre noe. Finn ut mer

Datapersonvern og -sikkerhet

Personvernreglene våre

Hos Google er vi svært bevisste på tilliten du viser oss, og ansvaret vi har for å sikre personvernet ditt og dataene dine. En del av dette ansvaret er å informere deg om hvilke opplysninger vi samler inn når du bruker produktene og tjenestene våre, hvorfor vi samler de inn, og hvordan vi bruker dem til å finstemme brukeropplevelsen. I Googles personvernregler og -prinsipper finner du informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger når du bruker Googles produkter og tjenester, inkludert Google Tag Manager.

Data som samles inn av Google Tag Manager

For å overvåke og levere diagnostiske data om systemstabilitet, ytelse og installasjonskvalitet kan Google Tag Manager hente inn samlede data om utløsing av tagger. Disse dataene omfatter ikke brukernes IP-adresser eller målingsidentifikatorer forbundet med enkeltpersoner. Med unntak av data i standard HTTP-forespørselslogger, som slettes innen 14 dager fra mottak, og de diagnostiske dataene nevnt ovenfor, blir ikke informasjon om besøkende på områdene til kundene våre, inkludert nettadresser til sider som er besøkt, samlet inn, oppbevart eller delt av Google Tag Manager. Finn ut hvordan vi bruker Google Tag Manager-data, i vilkårene for bruk.

ISO 27001-sertifisering

Google har oppnådd ISO 27001-sertifisering for systemene, programmene, teknologien og prosessene som en rekke Google-produkter er basert på – herunder Google Tag Manager – samt personene og datasentrene som står bak disse. Download our certificate here (PDF), eller finn ut mer om ISO 27001.

Tillegg om databehandling

Vilkårene for databehandling for Google Ads er ment for bedrifter som er etablert i et EØS-land eller i Sveits, eller bedrifter som av andre årsaker er underlagt det territoriale virkeområdet til EUs personvernforordning. Finn ut mer.