Datasikkerhet og personvern

Personvernreglene våre

Hos Google er vi svært bevisst på tilliten du viser oss, og ansvaret vi har for å verne om personvernet ditt og dataene dine. En del av dette ansvaret innebærer å informere deg om hva slags opplysninger vi samler inn når du bruker produktene og tjenestene våre, hvorfor vi samler inn disse opplysningene, og hvordan vi bruker dem for å forbedre brukeropplevelsen din. I Googles personvernregler og -prinsipper finner du informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger når du bruker Googles produkter og tjenester, inkludert Google Tag Manager.

Data som samles inn av Google Tag Manager

For å overvåke systemets stabilitet og ytelse kan det hende at Google Tag Manager samler inn aggregerte data om utløsing av tagger. Disse dataene omfatter ikke brukernes IP-adresser eller brukerspesifikke identifikatorer som kan knyttes til en bestemt person. Med unntak av data i standard HTTP-forespørselslogger, som slettes innen 14 dager fra mottak, blir ikke informasjon om besøkende på områdene til kundene våre, inkludert nettadresser for sider som er besøkt, samlet inn, oppbevart eller delt av Google Tag Manager. Finn ut mer om hvordan vi bruker Google Tag Manager-data, i vilkårene for bruk.

ISO 27001-sertifisering

Google har oppnådd ISO 27001-sertifisering for systemene, programmene, teknologien og prosessene som en rekke Google-produkter er basert på – herunder Google Tag Manager – samt personene og datasentrene som står bak disse. Download our certificate here (PDF), eller finn ut mer om ISO 27001.

Tillegg om databehandling

Vilkårene for databehandling i Google Ads er ment for bedrifter som er etablert i en medlemsstat innenfor EØS eller i Sveits, eller bedrifter som av andre årsaker er underlagt virkeområdet til EUs personvernforordning (GDPR). Finn ut mer.