De Google Analytics: GA4-configuratietag is nu de Google-tag. GA4-configuratietags in een webcontainer worden vanaf september automatisch gemigreerd. Uw bestaande meting verandert niet en u hoeft verder niets te doen. Meer informatie

Gegevens, privacy en beveiliging

Ons privacybeleid

Bij Google zijn we ons terdege bewust van het vertrouwen dat u in ons stelt en van onze verantwoordelijkheid uw privacy en gegevens te beschermen. Daarom willen we u laten weten welke gegevens we verzamelen wanneer u onze producten en services gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we deze gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. In het privacybeleid van Google wordt beschreven hoe we omgaan met persoonlijke informatie wanneer u producten en services van Google gebruikt, waaronder Google Tag Manager.

Gegevens die Google Tag Manager verzamelt

Google Tag Manager kan bepaalde geaggregeerde gegevens over de activering van tags verzamelen om diagnostische gegevens over de systeemstabiliteit, prestaties en installatiekwaliteit te monitoren en te leveren. Deze gegevens omvatten geen IP-adressen van gebruikers of metings-ID's die zijn gekoppeld aan een bepaalde persoon. Met uitzondering van gegevens in standaard HTTP-verzoeklogboeken, die allemaal binnen 14 dagen na ontvangst worden verwijderd, en de diagnostische gegevens die hierboven worden vermeld, verzamelt, bewaart of deelt Google Tag Manager geen informatie over bezoekers van de property's van onze klanten, waaronder bezochte pagina-URL's. In onze servicevoorwaarden vindt u meer informatie over ons gebruik van Google Tag Manager-gegevens.

ISO 27001-certificering

Google heeft een ISO 27001-certificering ontvangen voor de systemen, apps, mensen, technologie, processen en datacenters die diverse Google-producten leveren, waaronder Google Tag Manager. Download our certificate here (PDF) of lees meer informatie over ISO 27001.

Amendement gegevensverwerking

De Voorwaarden voor gegevensverwerking van Google Ads zijn bedoeld voor bedrijven die zijn gevestigd in een lidstaat van de Europese Economische Ruimte (EER) of in Zwitserland, of die om andere redenen vallen onder het bereik van de nationale implementaties van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie