"Google Analytics: GA4‑määritys" ‑tagi on nyt Google‑tagi. Verkkosäilöön sisältyvät GA4-määritystagit siirtyvät automaattisesti syyskuusta alkaen. Mittaukseen ei tule muutoksia, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Lue lisää

Datan yksityisyys ja turvallisuus

Tietosuojakäytäntömme

Olemme Googlella tietoisia meille osoittamastasi luottamuksesta ja vastuustamme huolehtia yksityisyydestäsi ja tietoturvastasi. Tämän vastuun myötä velvollisuutemme on kertoa, mitä tietoja keräämme, kun käytät tuotteitamme ja palvelujamme, miksi keräämme niitä ja millä tavoin näitä tietoja käytetään käyttökokemuksen parantamiseen. Googlen tietosuojakäytännössä ja ‑periaatteissa kuvataan, kuinka käsittelemme Googlen tuotteiden ja palveluiden (kuten Google Tag Managerin) käyttäjien henkilötietoja.

Google Tag Managerin keräämä data

Google Tag Manager saattaa kerätä koostettua dataa tagien käynnistymisestä voidakseen seurata järjestelmän vakautta, suorituskykyä ja asennuksen laatua sekä tarjota tähän liittyvää diagnostiikkadataa. Data ei sisällä käyttäjien IP-osoitteita tai mitään tiettyyn henkilöön liittyviä mittaustunnisteita. HTTP-pyyntöjä koskevien vakiolokien data poistetaan 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Tämän datan ja edellä mainitun diagnostiikkadatan lisäksi Google Tag Manager ei kerää, säilytä tai jaa mitään muita tietoja asiakkaiden mittauskokonaisuuksien kävijöistä (ei myöskään vierailtujen sivujen URL-osoitteita). Lue lisää Google Tag Managerin datan käyttämisestä käyttöehdoistamme.

ISO 27001 ‑sertifiointi

Google on saanut ISO 27001 ‑sertifioinnin järjestelmille, sovelluksille, henkilöstölle, teknologioille, prosesseille ja palvelinkeskuksille, jotka ovat useiden Google-tuotteiden (myös Google Tag Managerin) käytössä. Download our certificate here (PDF) tai lue lisää ISO 27001 ‑sertifioinnista.

Datan käsittelyä koskeva muutos

Google Adsin datankäsittelyehdot on tarkoitettu yrityksille, jotka on perustettu Euroopan talousalueen (ETA) jäsenvaltiossa tai Sveitsissä tai jotka muusta syystä kuuluvat yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) alueellisen soveltamisalan piiriin. Lue lisää