G Suite on nyt Google Workspace: se sisältää kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen työntekoon.

Dataturvallisuus

Tietosuojakäytäntömme

Google on tietoinen saamastaan luottamuksesta ja vastuusta huolehtiessaan yksityisyyden ja datan suojauksesta. Tämän vastuun myötä velvollisuutemme on kertoa, mitä tietoja keräämme, kun käytät tuotteitamme ja palvelujamme, miksi keräämme niitä ja millä tavoin näitä tietoja käytetään käyttökokemuksen parantamiseen. Googlen tietosuojakäytännössä ja ‑periaatteissa kuvataan, kuinka käsittelemme Googlen tuotteiden ja palveluiden (kuten Google Tag Managerin) käyttäjien henkilötietoja.

Google Tag Managerin keräämä data

Google Tag Manager saattaa kerätä tagien käynnistymistä koskevaa koontidataa, jotta järjestelmän vakautta ja toimintaa voidaan seurata. Data ei sisällä käyttäjien IP-osoitteita tai mitään käyttäjäkohtaisia tunnisteita, jotka voitaisiin yhdistää tiettyyn henkilöön. HTTP-pyyntöjä koskevien vakiolokien data poistetaan 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Tämän datan lisäksi Google Tag Manager ei kerää, säilytä tai jaa mitään muita tietoja asiakkaiden omaisuuden kävijöistä (ei myöskään vierailtujen sivujen URL-osoitteita). Lue lisää Google Tag Managerin datan käyttämisestä käyttöehdoistamme.

ISO 27001 ‑sertifiointi

Google on saanut ISO 27001 ‑sertifioinnin järjestelmille, sovelluksille, henkilöstölle, teknologioille, prosesseille ja palvelinkeskuksille, jotka ovat useiden Google-tuotteiden (myös Google Tag Managerin) käytössä. Download our certificate here (PDF) tai lue lisää ISO 27001 ‑sertifioinnista.

Datan käsittelyä koskeva muutos

Google Adsin datan käsittelyä koskevat ehdot on tarkoitettu yrityksille, jotka on perustettu Euroopan talousalueen (ETA) jäsenvaltiossa tai Sveitsissä tai jotka muusta syystä kuuluvat yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) alueellisen soveltamisalan piiriin. Lue lisää